Tartalomjegyzék

Tekintse meg aktuális munkáinkat:

 


A közelmúltban fejeződött be a Kisbéri Sertéstelep elektromos kivitelezése, mely 10 db istállóból álló helyszíni elektromos szerelést és az Ólak főelosztó szekrényeit foglalata magába. A vállalt munka az épület installációt valamint a technológiai kábelek szerelésére terjedt ki. A technológiát a Big Dutchman szállítja, képviselteti. 

Fővállalkozó Biogáz Unió Zrt.

 

      

 

Továbbá ezen projekt részeként folyt a Földkábeles hálózat létesítése is. Telepi soronkénti elosztók szerelésével, kompletten. A Kábelek Területileg átfedik a telep minden részét, Ólak betáp és jelzőkábeleik, Trágya kezelő sziv. egység betáp és jelzőkábeleik, Takarmánykonyha betáp és elmenő kábelek, valamint jelzőkábelek, térvilágítás stb.

 

    

 

 


A Telepi munkák befejezésével végeztük el a kivitelezést, a Kisbéri Sertéstelep részeként létesült Takarmánykonyhában. Az itt elvégzett szerelések az épület installációt valamint a technológiai kábelek szerelését foglalja magába. A technológiát a Big Dutchman szállítja, képviselteti.

 

 

Ezen felül szerelésre került egy 400A Telepi főelosztó mely a Takarmánykonyha és a Telep villamos energia ellátásáért felelős, ezt a helyszínen telepítve és bekötve, beüzemelve adtuk át.

Fővállalkozó Biogáz Unió Zrt.

 400A  Telepi Főelosztó

       

 

 


Nemrégiben kezdtük meg a Békési Hidasháti Biogázüzem elektromos helyszíni kivitelezését, a bioüzem három fedett fermentorral és egy közel 1,5MW-os erőművel rendelkezik.

A vállalt szerelések a helyszínen történő, erősáramú földkábeles és jelkábeles szereléseket, valamint minden belső tálcázást, kábelezést, motorok és érzékelők, Transzformátor leágazások és vezérlőszekrények bekötését foglalja magába az üzem területén és a segédüzemű gépeken.

 

Fővállalkozó Biogáz Únió Zrt.

 


Gyors megrendelésre elkészítettük az Anód-Pólus Bt. megbízásából, a Nyírgyulaji Gabonaszárító technológiai vezérlőszekrényét.

Mely megrendelői kérésre, egyszerű de mégis üzembiztosan indítja a 14db motorból álló technológiát a szárító üzem kiszolgálására.